Kernwaarden

Ontmoeten

We ontmoeten je persoonlijk en gaan graag het gesprek aan. Door elkaar te leren kennen, echt te luisteren en interesse te tonen, kun je verbinden.

Verbinden

Om samen te werken vinden we het belangrijk om te verbinden.

We willen oprecht weten wat er speelt en leeft in de organisatie en bij de medewerkers. Wie ben je? Waar sta je? Wat wil je uitstralen? Waar wil je naartoe?

Bewustwording creëren

Door inzicht te krijgen in je eigen persoonlijkheid en die van de ander creëren we bewustwording. Het zal je helpen succesvol te worden in je persoonlijke en zakelijke relaties. Hoe zie ik mezelf? Hoe zie ik anderen? Hoe zien anderen mij? Hoe je hierover denkt, is bepalend voor het feit of je relaties diepgang zullen krijgen.

Inspireren

We willen je inspireren en motiveren om bewust te zijn van wie je bent en hoe je overkomt, zodat je effectiever kunt communiceren en succesvol zijn. We genieten ervan als mensen door een betere zienswijze van zichzelf en anderen effectief communiceren samenwerken. Dat komt iedereen ten goede!

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van iedere relatie. Het betekent dat de degene met wie we samenwerken erop kunnen vertrouwen dat we geen misbruik zullen maken van de kwetsbaarheid van de ander. Door inzicht te krijgen en geven in je persoonlijkheidsprofiel stel je je kwetsbaar en open op.  Door het delen van je sterktes en zwaktes is er kans op groei en verbetering. We willen een samenwerking voor de lange termijn opbouwen en dat kan alleen als er wederzijds vertrouwen is.