Johan spierings/Concept on Stage

Johan Spierings |Concept on Stage

Concept On Stage creëert theatervoorstellingen waarin acteurs op het toneel herkenbare, actuele en op het bedrijf toegeschreven scènes spelen. Dit doen zij bijvoorbeeld in de rol van leidinggevende en medewerker of medewerkers onder elkaar. Deelnemers worden tijdens de voorstelling actief betrokken en kunnen vanuit hun luie stoel hun mening veilig inbrengen vanuit de zaal.

Wat kan Concept On Stage u in samenwerking met Stijlconcept bieden!

Een theater heeft vaak iets magisch en een voorstelling kun je mooi, komisch, serieus, inspirerend of emotioneel vinden. Meestal raakt het je persoonlijk en dat is precies wat wij met Concept On Stage beogen. Ons doel is voorstellingen op een dusdanige inspirerende wijze op de planken te brengen om een gezamenlijke consensus en mindset binnen alle geledingen van een bedrijf of organisatie te bereiken.

We worden namelijk met z’n allen steeds gezonder ouder en werken straks langer door. En wat ‘moeten’ we in het dagelijkse leven toch veel. Zowel op privé als zakelijk vlak. Of je nu medewerker, werkgever, directielid of eigenaar bent in een organisatie, de lat ligt vaak hoog en daarbij hoort in de meeste gevallen ook een behoorlijke werkdruk. Hetgeen vervolgens weer ten koste gaat van zowel het werkplezier als de efficiency. In onze ogen wordt het tijd dat we in de toekomst meer gaan ‘ont-moeten’. Ervoor zorgen dat iedereen langer, met plezier en minder werkstress duurzaam inzetbaar is!

De trainingen en voorstellingen in theatervorm van Concept On Stage zijn interactief, inhoudelijk sterk en worden met een flinke dosis cabaret en humor gebracht. In verschillende trainingsvormen brengen acteurs scènes op de planken, met de opdracht aan het publiek om als groep interactief deel te nemen aan de voorstelling, veilig vanuit de eigen stoel. Op deze manier kom je samen tot ideeën die met elkaar worden gedragen en de volgende dag al in de praktijk kunnen worden gebracht.

Of wij nu voorstellingen spelen binnen een groot theater of in een incompany theatersetting, we creëren samen met bedrijven een unieke belevenis met voor iedere organisatie een eigen doelstelling.

 

concept on stage