Over Mij

Ik help ondernemers en professionals binnen organisaties in het omgaan met verandering, (persoonlijk) leiderschap, persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Jouw unieke talenten en passie inzetten om de beste versie van jezelf te worden en te laten zien. Het doel is tenslotte: Wat kan ik voor een ander betekenen. Jezelf en het team succesvol positioneren en samen resultaten behalen.

“Vanaf het moment dat ik ging werken koos ik voor de “menskant” in plaats van de proces-en taakgerichte kant. De interactie, het contact van oppervlakkig top diepgaand, de verbinding en het gedrag van mensen vind ik fascinerend. Het is altijd aan verandering onderhevig en afhankelijk van vele factoren die maken dat ieder contact anders verloopt. Bij de een blijft het zakelijk en met anderen ontstaat er zelf vriendschap of een bepaalde connectie. Iedere dag nieuwe mensen ontmoeten, met hun eigen verhaal. Ik ben nieuwsgierig naar het verhaal achter de professional of ondernemer. Bij mensen thuis aan de keukentafel ervaar je een andere dynamiek en sfeer dan een gesprek op kantoor. Voorop staat dat het succes van de samenwerking afhangt van de verbinding en het vertrouwen dat ontstaat in elkaar.  Samen resultaat behalen en een langdurige samenwerking aangaan.

Een burn-out zorgde ervoor dat ik ging nadenken en reflecteren over mijn loopbaan, leven en werk-privé balans. Gelukkig was ik niet meer in loondienst. Met de gekregen inzichten was de keuze weloverwogen gemaakt voor zelfstandig ondernemerschap. “Mijn passie, talent, doorzettingsvermogen en een actieplan hebben mij geholpen richting te geven aan mijn doelen en ambitie. Door keuzes te maken, doen waar je goed in bent en gelukkig van wordt heb ik mijn plek gevonden.

Ik help je met inzichten krijgen in jezelf en anderen. Het stelt je in staat om jouw leven te sturen, de regie over jouw leven en loopbaan te nemen.

Als DISC-expert ben ik in staat de inzichten in gedragsstijlen te koppelen aan de wijze waarop we omgaan met groei, verandering, conflicten, leiderschap en teamontwikkeling. Het begint immers met inzicht in je eigen gedrag. Leiderschap begint bij jezelf; persoonlijk leiderschap. Mijn kennis en vaardigheden probeer ik samen te brengen met de waarde van de organisatie.’

Lezen

Lezen is voor mij een manier om te blijven leren, te ontspannen en even in een andere belevingswereld te stappen.

Reizen

Reizen is voor mij ontdekken, mensen ontmoeten en me laten inspireren.

Koken

Het plezier voor mij begint al met het doorbladeren en lezen van kookboeken. Gasten verwennen en samen tafelen en mooie gesprekken voeren.

Binnenhuis architectuur

Binnenhuisarchitectuur; een grote passie. Interieur als weerspiegeling van jezelf, dat laat ik zien.  

Musea

De wereld ontdekken door de ogen van de kunstenaars.

Sporten

Sporten is voor mij in balans en vitaal blijven.

© Copyright - Stijlconcept 2018 - Tekeningen zijn gemaakt door Arnoud Boonstra van Tekencollectief Oost - Website made with ♥ by Delicious Media