Over Stijlconcept

Met gekregen inzichten, medewerkers helpen met ontwikkeling en samenwerking. Unieke talenten en passie van medewerkers inzetten om de beste versie van zichzelf te worden en laten zien. Ze helpen met succesvol positioneren en samenwerken.

DE WERELD VERANDERT, VERANDEREN MEDEWERKERS MEE?

De wereld om ons heen verandert continue. Niet verkeerd, behalve als je niet mee verandert. Wat betekent deze transformatie van de arbeidsmarkt voor jou als ondernemer en voor de professional? Soft skills worden steeds belangrijker voor het vinden en behouden van een baan of opdracht; sociale vaardigheden om je potentieel te ontwikkelen en goed te functioneren in een team.

Wat hebben medewerkers nodig om aan te blijven sluiten bij de organisatie en klanten? Zichzelf blijven ontwikkelen en openstaan voor verandering. Dit vergt persoonlijk leiderschap; wendbaarheid, moed, daadkracht en doorzettingsvermogen. Doelen realiseren door gebruik te maken van de kwaliteiten en talenten van medewerkers. Welke talenten ga jij inzetten? Ieder met zijn of haar onderscheidend vermogen. Met een sterke authentiek merk, sta je als individu sterk, jouw toekomstgerichte personal brand.

Wat is de toegevoegde waarde van de organisatie voor de medewerker? Wat doe jij om je als organisatie te onderscheiden? Welke belofte maak jij waar?

© Copyright - Stijlconcept 2018 - Tekeningen zijn gemaakt door Arnoud Boonstra van Tekencollectief Oost - Website made with ♥ by Delicious Media