Sterrenteam

Martine Hermens

  • Persoonlijk Leiderschap
  • Situationeel Leiderschap
  • Loopbaanontwikkeling & Personal Branding

Als DISC-expert ben ik in staat jou inzichten te geven in jouw gedragsstijl en die van de ander en de wijze waarop vanuit de gedragsstijlen wordt omgegaan met groei, verandering, conflicten, leiderschap en teamontwikkeling. Met mijn kennis en vaardigheden help ik jou met jouw ontwikkeling, zodat jij je doelen behaalt.

Barbara is als psycholoog een zeer waardevolle aanvulling en kan met haar expertise nog meer de diepte in gaan, diep liggende patronen transparant maken en werken aan zelfvertrouwen. Ieder heeft haar talent en expertise. Vanuit co-creatie versterken we elkaar.

Een samenwerkingsverband met experts zorgt voor kwaliteit, kennisdeling en innovatie. En dat komt jou ten goede in je ontwikkeling en groei.

Barbara Nanninga

  • Leiderschap
  • Zelfvertrouwen & zelfreflectie

Barbara heeft al 20 jaar haar eigen praktijk als psycholoog, is werkzaam als trainer en is regelmatig te zien als psycholoog in tv-programma’s. Het terrein van Barbara omhelst persoonlijk leiderschap/leiderschap (zelfvertrouwen, zelfreflectie).

www.barbarananninga.nl

© Copyright - Stijlconcept 2018 - Tekeningen zijn gemaakt door Arnoud Boonstra van Tekencollectief Oost - Website made with ♥ by Delicious Media